Saturday, July 3, 2010

Cards and Yummy Cuppies

Agak lama juga tak buat card. Busy dengan activity crochet sampai lah last week, TERpaksa buat card juga.

Hehe

Activity last minute ni agak kurang digemari. Bukan apa, idea yileekk. Puas di perah perah, akhirnya, keluar juga idea. Tapi, erm.. tiba-tiba payah plak nak explain.
Err tgk jek la eak. Hehe

Card from CD. Yeah.. CD yg rosak, jgn di buang. Sila bagi saya. I will turn the CD into Card :P





Bahagian depan :)



Bahagian belakang before di conteng oleh KAMI untuk Kawan KAMI itu.



Setelah di conteng.. :)

Oh ya, KAMI sempat juga beli Cupcake di Bisou KLCC.





Cantek? Yeah.. cantek..
Harga? Sangat mahal for a cupcake for me. Hehe
Each cupcake - RM5. But beli 5 dapat free 1 eak. Word atas tu? Goshh.. RM2 for each letter. Hehe
But sebab untuk kawan, WE don't mind about the price. Yeah? Hehe

Rasa? Okay lah. But, IF the cake lebih moist, lebih SEDAP!! I just rasa yang choc. Bittersweet but sedap.
Manis? Siapa yang ada penyakit kencing manis, sila la sediakan ubat di sebelah cupcake itu okay? Hehe



Yang ni, beli di Bisou KLCC juga. My kawan yang sangat baik, ZA, "hadiah" kan. Nice huh?
Sebab cupcake ini la , I gave an idea to my others two friend tuk beli cupcake for our KAWAN.
Again, rasanya sedap. Tapi, lebih sedap IF cake nya moist. Hehe
Oh ya...
Happy Birthday KAWAN!! ;)

Okay.. another card di order oleh my friend.
For his ex-boss yang akan pulang ke Houstan.







:D

Selesai dua kad for this week. And im thinking tuk buat another card ;)
Will update later okay?

Daaa..

0 chit chat:

 

Cute & Yummy Template by Ipietoon Cute Blog Design