Thursday, July 15, 2010

Yabedabeduuuu..

Mood bertukar 360 darjah hari ni. Dari lesu tidak bermaya. Mamai. Blur. Menjadi happy, gumbira amat sangat dan rasanya sayalah orang yang paling ceria hari ini.
Eceh :P

And yes.. im so excited..

Yabedabeduuuu.. !!!!

Semuanya gara-gara parcel yang di terima hari ini.
Datangnya dari my beloved Ticer Sue. *Sila ke blog beliau. Banyak barang yang hendak dijual.Hehe*

Dalam parcel ada macam macam bende. And yes, of course art craft punya item la kan? Hehe



See... delicious bukan? Nampak poskad yang bertulisan canteks itu? Hehe.. Makaseh eak... ;)



All yummy yarns.. Ish tak sabar nak crochet dengan yarn ni..



And of course, ada button. I love button.. And new tool - pom pom maker..
And ada safety eyes.. best!!



Dua yummy yarns yang menjadi kegemaran. Dan siapa budak ini? Hehe
Ini adalah budak nakal :P
Nasib baik comei sikit. Hehe

Owh..Malam ni tidur dengan lena.
Suddenly, demam pun kebah sikit. Haha

Daaa

5 chit chat:

Aisyah Helga said...

Bestnye,E!!!!! I love the multicolored yarns! Your ticer ada jual ke? Tk nampak pun...sy nk beli jgk!!

ezyane said...

Hi Aisyah..

How r u? hope u doing fine..

Me also love multicolored yarn.. Canteks kan? but sini susah nak jumpe yang harga berbaloi..

Dunno either my ticer jual or not yarns. So far, die just jual item yg dah siap. Will asked her about this and will update u later okay? :)

Aisyah Helga said...

I'm fine,thanks,E. Ok,pls update me soon!

siti nur fadhilah said...

seronoknye kalau dpt crochet jgk....keep it up! :)

ezyane said...

Hi Aisyah - i dah tanya my ticer but rasanya mcm takde yarn yg nak di jual. Mostly semuanya nak di guna pakai. So sorry..

SNF - Jom la join crochet. Best okay..hehe

 

Cute & Yummy Template by Ipietoon Cute Blog Design