Sunday, June 27, 2010

Bear Bear vs Bunny

After 2 weeks, this is my 1st entry. ;)
Away for vacation. Enjoy and rilex!!

Best!!

Sbb tu sampai bersawang blog ni kan? Hehe.

Okay okay... Here's the latest order ..

These order dah di siapkan before cuti cuti dan jalan jalan cari makan. Tapi, sebab ada saja perkara yang perlu di selesaikan, hari ni baru sempat nak upload pic.

Selalunya, ada bear bear saja di cuteandyummy kan? Tapi kali ni, ada bunny juga.
This is not my first bunny. Pernah crochet bunny before ni, cume di cuteandyummy, he is my first bunny.



Bunny with LOVE



Dia besar. Dia tinggi.Tapi dia huduh. Haha
Seriously, bile tengok balik, rasa tak puas hati. WHY la muka dia cam gitu?
Haihhh...

Lepas ni, akan ada bunny yang lebih ceria dan tidak garang.
Trust me.
:)

Okay okay.. Now masa untuk Bear Bear pulak..



Bear Bear yang di order oleh Sya :)
Color-color di request sendiri oleh Sya. And I love the yellow and orange. Nampak so colorful!



Bear Bear - Bluwie, Orangie and Pinky
And two Bookmark also..



Bile tengok balik kan, ribbon - ribbon tu mcm buat bear bear pakai baju seragam kan? Sama saja. Yang differentnya, color. Hehe



Oh.. I love this picture..

And bila tengok balik bear bear ni, buat I terfikir, dah brape banyak eak bear bear yang I dah crochet? Erm... Lupa lah. Akan di kira..
Hehe

Oh ya Sya, hope u love the bear bear :)

Daaaa...

6 chit chat:

zaza said...

wah cntik la..
mesti ade satu kepuasan bila buat crochet ni kan.. that's y u gile2 buat benda2 comel ni.. hehe

ezyane said...

Hello Zaza..

yeah.. rasa happy bile dapat siapkan semuanya..and lagi happy bile orang suke and make they happy..

hehe.. jom try buat.. :)

Aisyah Helga said...

All very cute!Esp the bear bears :) Great work.E!

lia said...

semuanya comel2 belaka!geramnyer tengok...

sue said...

vavavava.. bunny penggarang.. ekekekek tapi with lovely heart.. macam ai la.. ecehhhh (hinttttt hinttttt)

ezyane said...

Thanks Aisyah, Lia and Ticer Sue...

hehe.. bunny tu mmg mcm penggarangkan muka die.. ai selalu terbuat muka mcm tu.. haishh.. ai frust..but ai rs setelah lama tak crochet bunny, should be okay kot..hehe

 

Cute & Yummy Template by Ipietoon Cute Blog Design