Thursday, July 15, 2010

Bear Bear Oranje & Colorfull Bookmark

Hello..

Saya berjaya siapkan order for Sis Diah and Yna.. Finally huh? Hehe
Kali ni, cepat sikit nak siapkan order walaupun kurang sihat. Yeah.. again, demam. Antibodi lemah betul..hehe

Dan yang membuatkan saya siapkan order ni dengan cepat sbb tak sabar mahu mulakan project lain. Ada lagi 2 order yang saya nak siapkan dalam minggu ni juga. Then, im a bit free. And boleh mula project baru. Yiiha.. *psst..will talk about this project later ;) *




Some of these bookmark for bookmark swap. Two for Sis Diah and another one for me. Hehe. Believe it or not, saya takde pun bookmark bear bear ni. Mula mula tak heran pun bile takde, lama-lama saya heran jugak. Haha. Tiba tiba teringin jugak nak bookmark bear bear ni :P



Bear Bear yang disiapkan tuk Sis Diah. Im using yarn from Nona. 100% arcylic . Color no 60 and 14. For bear bear's shirt - not sure which yarn and what color no. Yarn lama but i love this color combination. Cantek. And ceria :D



Oranje!!! :P



And this bookmark for Yna. :)

Daaa

2 chit chat:

Aisyah Helga said...

Comel!!! I love that bear! It looks so happy and cheerful and love those bookmarks,too! Great work, E!

ezyane said...

Thank Aisyah..

i love the bear bear's color. ceria saja.. hehe..

ni tgh berusaha nak siapkan other order..tak sabar nak buat project baru..hehe

 

Cute & Yummy Template by Ipietoon Cute Blog Design