Sunday, July 17, 2011

Floria Putrajaya, 2011 Part 3

Sempat amik picture dengan Mr Froggie!!!




I love this picture very much. Cantek. The tone color mcm sesuai saja!!

Ada banyak lagi gambar tapi tak sempat nak edit. If sempat, akan bersambung lagi entry edisi outing Floria ni.

If tak sempat, sampai sini saja yer..
Hehe..

Hope semua enjoy. Please leave some comment. Rasanya, mana lagi tempat yang boleh untuk outing? Hehe

Saturday, July 16, 2011

Floria Putrajaya, 2011 Part 2

Continue lagi. Err I dont have any words to describe the feeling. I just feel so Happy and excited. Hehe..

Enjoy the pictures!!


Pinky sangat enjoy. Siap berbaring lagi atas bunga. And yes, kalau kita dapat katil bunga kan best!!

Playing time!!!


Kejarrrrr Orangie!!


Kejar lagi...

Larii!!


Oh bestnya kalau dapat buat macam ni. Mana nak cari tempat sebegini?




Yeay!!!!

Friday, July 15, 2011

MeroYARN

Last a few weeks, I have bought some yarns. Banyak dah color yarn yg takde. So have to top up some more yarns.

I always remind myself to make some list what color should I buy so, next time dalam kedai tak la main amik saja and lost control and end up habis duit. Hehe. But still, failed to do that!!

These what I beli last a few weeks.. I selalu ingat yg I tak banyak yarns. Kene beli some more. Kene beli.. Kene beli.. Tu yang selalu I bebel kat diri sendiri.


But then I rasa nak tengok semua yarns yg I ada.. U know what..

End up mcm ni:


Seee? How many yarns that I have.. Always thought that I dont have enough kan? Sekali ada banyakkkkk... Goshhhhh

Some of the yarns, I lupa yang I ada yarns tu.. Can u imagine that. How could I lupaaa? Adehhhhh


I have more than 5 these yarn. Hard to find in Malaysia. Or if you jumpe, u will regret to asked how much this yarn will cost u. But u know what, my cousin bought for me when she travell to Netherland. Only cost me 1 euro. Goshh.. and then I can forget that I have this yarn? How could I boleh lupa? Nyanyukkkkkkkk...

Not only that. I almost forget that I have so many project yang tak siap. Most of them are bag project.. Ish ish ishhh... I have to manage la how I simpan barangg.. If not jadi macam ni la. LUPAAAAAA saja.

I love this bag. Almost finished. Cuma kene add some flower I guess? Kan?

Any idea?

But still, I always feel like I tak banyak benang. Hahaha...Kene beli some more..
I addicted to buy yarns I guess. Or so called meroYARN. Hahaha

Floria Putrajaya, 2011 Part 1

Dah lama nak buat project macam ni. Outing with Bear Bear and took some pictures. Finally, when Floria event berlangsung di Putrajaya ni, I decided nak mulakan dengan event Floria. Lucky, my friend, Adila sanggup teman. Hehe Thank you Dila ;)

And yes, it was FUN!!!

Next nak buat lagi laaa activity mcm ni. Hehe

Here some pictures .
All pictures are copyright reserved by me, Ezyane Zaki.

Anyway, Floria event akan berlansung until 17 July 2011. Remember tempat Hot Ballons 2011?
Okay sama tempat saja. And seriously, sangat cantek.. Pls come you all. And masuk adalah PERCUMAAA. Unless kalau you all nak beli bunga, of course la kene bayar. Hehe

Tengok pic bunga dulu yaaa:







Theme this year : Roses are forever.

So you can see sangat banyak bunga roses . Banyak colour juga. I love the orange roses. Look different. Ada sunflower, ada anggerik, what else? Err banyak la. Hehe. Sampai ada bunga yang look like mcm serangga. Nanti I letak next entry.


Bawak 3 Bear Bear saja - Orangie Jojo , Pinky Min Min and Bluwie Min Min. Took some picture before go outing. Yeayy.. Excited!!

1st pictures!!! Not sure what bunga tu. Apa eak? Hehe




Cantek kan? Love Orangiee!!!!


Seriously , I love this pictures. A lots of different flower with plenty of color. Goshhh Niceee!!


Enjoy!!!!!!

Oh ada banyak lagi gambar. To be continued yaaa


ps. Macam boleh buat poskad kan?


Wednesday, June 29, 2011

Saturday, June 18, 2011

Jojo wears skirt spread some LOVE!!!

Hello!!

Finally, I managed to finish 1 order from my friend - Cik Julie.
Thank You ya Cik Julie. Hehe. Lepas ni order lagi taw. Haha
;)

She has requested to crochet Jojo with a few accessories - Jojo with flowers, wear skirt and hold heart with initiall - TZ.

So.. let me introduce, new Cute And Yummy family members ;)

Psst.. new Jojo still dont have any name.. Haha. No idea at the moment. Hehe
Any Idea?

But I loveee the skirt..

Close upppp

Nice kan skirt tu.. Hehe

And "Jojo wears skirt" meet Orangie Jojo and Min Min.

"Jojo wears skirt " : Hi Orangie!! Hello Min Min ;)

Orangie : Hello ;)
Min Min : Welcome to CuteAndYummy dear

Orangie : Eh, come we took some pictures ;)
Closerrrrrrrrr!!!

Cool!!


New Jojo hold LOVE with initial TZ.


Hope Jojo can spread the love too. Hehe

Bila dah siap, rasa taknak jual pulak. Boleh?
Hehe..

But its okay.. I will made another Jojo.
And here is for my memories.

I love this pic. Macam gambar for magazine sekolah. Haha

Happy Weekend !!

Thank you for reading...

 

Ezyane Zaki Template by Ipietoon Cute Blog Design