Sunday, July 18, 2010

Min Min the Bear Bear ;)

Holaaa!!

Weekend yang busy. Saya duk pulun nak siapkan order saja minggu ni . Err tak la byk mana pun. Cuma nak habiskan order yang sedia ada before nak mula project baru. :D

Dapat order dari cheezy wedges again. Alhamdullilah. Seriously, saya cukup gembira bile dapat order yang berulang ini. Bermakna buat saya ;)

Kali ni, cheezy nak saya siapkan Min Min the Bear Bear pula. And colornya, its up to me katanya. Hehe. Agak menguji minda nak pilih which color yang menarik ni.

Sebab nak mencuba new color yang belum pernah saya buat dan akibat tak dapat membuat keputusan, saya crochet dua bear sekali gus.



Satu color dark turqoise with light pinky-orange and satu lagi combination of green color.
Which one yang menarik?

psst.. nampak dua bijik pom pom kat bwh tu? My 1st trial menggunakan pom pom maker.
Ngee


Okay..kita close up Min Min



Which one yang menarik?

For me, i much prefer the green version. Nampak mcm cantek jek combination dua color hijau ni. Tapi, masa duk crochet ni, punya la risau takut tak menjadi. Sbbnya, sekali imbas, color hijau ni mcm color for Takaful pulak. Haha



Okay Miss Cheezy.. sila pilih which one yang menjadi pilihan hati.
Hope suka lah.

Fuh!! boleh rest seketika ;)

Daaa

7 chit chat:

aNge said...

wahhh comel2!!

yg hijau paling cantek..hehe

ezyane said...

hello ange..

yeah.. me too.. much prefer the green version.

:D

tiba tiba suke hijau pulak kali ni. hehe

aNge said...

tibe2 rase bersemangat nak crochet amineko semula :D
dah lama tinggal harap2 tak lupe la haha

nur_nj said...

cumel sangat yg color ijau tu...

cik yan, cm ner nak tempah ek??? heee

ezyane said...

ange.. crochet la blk.. hehe..takkan lupa nya.. pegang hook terus teringat pattern taw :P

cik tipah.. pls la email me..wakaka.. takpun.. msg kat FB saja.. :D

Ummi-Izah said...

cantik dan geram tengok hasil2 crochet ezyane..kaler combination semuanya cantik....

ezyane said...

thanks ummi-izzah..

the hardest part was to find the cool combination color.

Tapi bile dapat, rasa sangat best. Hehe

 

Cute & Yummy Template by Ipietoon Cute Blog Design