Thursday, July 8, 2010

Bookmark and order closed !!

Latest bookmark yang baru siap. And kali ni, bookmark ni for Ng.
Hope u love them ;)





Aktiviti crochet kali ni, amatla lembab. Sejak cuti hr tu, ini jek yang siap. Haishh
Sungguh tak produktif. Rasa macam penat gilos la. Dengan aktiviti untuk berpindah rumah lagi. Shopping itu dan ini, buat saya rasa sangat letih la. Masa banya di habiskan untuk zzzzzzzzzzz saja.

And saya rasa, saya mahu berehat. For a moment. Tuk recovering penat dan naikkan semangat crochet. Hehe.. Boleh? :P

So, order ditutup buat sementara waktu sampai la raya nanti. Yer, sementara waktu saja eak. Order order yang di buat sebelum entry ni, semuanya masih ON. Dont worry. Will try my best tuk crochet dengan tekun lagi dan lagi.

Tapi, if ada apa2, boleh saja email me : ezyanezaki@ gmail. com. ;)

Away saya bukan lah sampai tidak bukak email semua. Cume jarang saja. Jika dulu setiap hari bukak email 5 kali, maybe kali ni bukak email 3 kali jek. Haha :P

Dan dalam tempoh waktu recovering semangat and bla bla bla ni, ada a few project yang perlu buat. Project yang terbengkalai yang tah berapa lama. Ada juga project yang half year tak siap. Haishh



Tadaaa!! Bag bag yang terbengkalai. Haaa.. Ni baru separuh eak. Ada lg dalam bag dan dalan kotak. Hehe. Semua ini perlu disiaplan before berkulat. Hehe

Oklah.. Penat plak menaip ni. Nak tido
Daaaa


6 chit chat:

Aisyah Helga said...

Siannye...rehatlah,E. Mungkin pas cukup rehat nanti lebih produktif!

MisFyd said...

Take a good rest k!
Nampk menarik je bag2 yg belum siap tu! =)

siti nur fadhilah said...

i really adore those bookmarks~ <3
kene rehat jugak..kan..anyway pape projek baru, jgn lupe entri ok. ^^

ezyane said...

Thanks Aisyah, MisFyd and snf..

yeah.. i need rest la.. balik jek dr office rasa so tired.. n crochet lg..pindah rumah lg..huhu

and dont worry..will update blog will latest project..lagi2 project bag yg tah bile nak siap tu..hehe

gunturina said...

o..bru ingat nak order bookmark bear2..xpa la rest cukup2 k..

ezyane said...

hi gunturina..

boleh saja nak order..but for after raya punya order la..if still interested, let me know okay :)

 

Cute & Yummy Template by Ipietoon Cute Blog Design