Saturday, May 22, 2010

Sneak Peak : Jojo Lima Bersaudara..

Holaa !!

Hope everyone doing fine. As for me, im getting better now. Sudah sihat dari demam, batuk dan sakit tekak. Cuma masih selsema sedikit. Maybe a few days akan sihat sepenuhnya.
Alhamdullilah.

Lately, blog saya ni di monitor oleh my beloved bf. Everyday without failed okay. He keep asking me to update the blog walaupun saya cakap, err kurang ada idea nak update blog. Dia cakap, "Jangan malas and bla bla bla ".. Yes, bla bla bla itu adalah sedikit bebelan dari dia. But the funny things is, I love to hear bebelan itu. Haha. Bagus juga. Ada orang yang keep remind me to update the blog. Hehe. Thanks dear.. *Hug*

Oh ya, right now, saya sedang menyiapkan bear-bear for Cik Paro. Ada 5 kesemuanya. Kiranya, Bear Bear Lima Bersaudara lah ni. Ngeee







Two down and ada 3 lagi yang kene siapkan. Mula-mula nak siapkan bear bear ni, saya agak pening sedikit. Colornya too bright. Lama-lama terus okay. Maybe sebab dah lama tak crochet color yang agak bright mcm ni. But, bila dah siap, I love the combination color. Remind me about my bag project yang tak siap siap. One of them ada bag color orange + green. Cantek kan?
Oh ya, color combination ni, requested by Cik Paro sendiri..

Okayla.. Nak sambung siapkan Bear Bear ke 3 sambil menonton Harry Potter: Chamber of Secrets. Dari semalam tgk Harry Potter sambil siapkan Bear Bear. Suddenly, teraddicted dengan Harry pulak. Haha

;)

Daaa

4 chit chat:

Aisyah Helga said...

Tk sabar nk tgk bila semua dah siap. BTW, E guna benang yg mmg 2 color or E guna 2 strands of diff colors? Where do you usually buy yr yarns?

cik paro said...

tu cik paro punye ker??
sangat lawa..
xsbr nak tunggu siap...

ezyane said...

Aisyah - me too! Tak sabar nak habiskan 5 bear ni. haha.. a bit tired but im struggle to finish it..

Yang atas ni, 2 diff yarn yg ai crochet together. Ada juga yang yarn yg mmg 2 or 3 color terus. But jenis mcm ni biasanya kirim kat kawan pergi oversea. Kalau yg yarn biasa tu, beli je kat kedai memana kat kl ni..

cik paro - yes, its yours.. hehe..

cik paro said...

yg tu kawan cik paro punye la...

 

Cute & Yummy Template by Ipietoon Cute Blog Design