Sunday, April 11, 2010

Crochet: Bookmark

Hello All!!

Its already 2 am but I can't sleep. Ralit crochet sambil tengok Japan movie - My Little Chef. Sampai tak sedar now sudah pukul 2 am. Then, terus rasa mahu update blog setelah menyepi lama. Sorry. Busy sangat lately. Sampai terbiar blog ni.

Pada yang email, sorry juga. Baru sempat balas tadi. Jangan serik okay sebab tunggu balasan dari saya. Sungguh, terkejar-kejar saya lately. Masa cepat betul berlalu kan?

My latest project -> Siapkan Bear Bear. Ada a few tempahan. Alhamdullilah. Dan ada satu project yang dah lama saya cadang nak buat tapi terbengkalai. Nanti dah siap, will let you guys know okay.

Btw, sebab ada masa nak update blog, jadi ambil masa ni tuk update barang2 craft yang ready for sale. Yeay!!

Bookmark - Bear Bear





Ada 3 saja. Yang lain-lain sudah habis di jual. Ni saja yang sempat di letak di cuteandyummy.

Each - RM8 {Available : 2 }
Panjang - 25 cm (including kepala bearbear)

Let me know if interested : ezyanezaki@gmail.

Price tidak termasuk postage. Will sent via Pos laju. But, if ada yang request for Pos register saja, pun boleh saja.



The Bookmark ;)

Oh ya, promote sekejap novel terbaru Hlovate ; VERSUS. Last Friday cari di Kinokuniya takda pula. Jumpe di MPH MidV. Sekejap lagi nak sambung baca. ;)

Ok guys. Mahu sambung crochet Jojo The Bearbear.
Daaa

ps. Thanks for all yang join my giveaway. Goodluck all ;)

2 chit chat:

✿bieyra dhamira✿ said...

eh..kak..promote versus ke??hehehe

ezyane said...

hehe..aha..promote versus kejap.. :P dah baca? gi baca.. best...

sebelum baca pi beli.. jangan pinjam..wakaka

 

Cute & Yummy Template by Ipietoon Cute Blog Design