Saturday, April 17, 2010

Jojo : Ready to go College

Holaa!!

Sorry for a long silent. Agak busy sedikit. Ada a few order juga. Siang sibuk di office and malam sibuk crochet. Hehe. Alhamdullilah for rezeki yang Allah bagi . And thanks for all of you yang keep give me semangat juga untuk terus aktif crochet

;)

Oh ya, semalam, baru saya sedar, some of my order masuk ke spam email. Tak sedar langsung. Selalunya, memang saya ignore terus folder spam. Jenguk pun tidak. Lucky semalam saya terasa mahu tengok folder tu. Goshh.. ada a few email order masuk ke sana. Sorry guys. Lambat reply.. Lesson learnt for me. Keep checking all the folder including spam folder. ;)

Btw, I managed to complete an order from Wani. Wani order Jojo the Bear Bear ;) As Jojo ni saya buat bila ada order saja, so take times sikit. Thanks Wani sebab sabar menunggu

Taraaa...



Jojo The Bear Bear from Cute & Yummy...



And Jojo is ready to go college with his new owner. Hehe





Buat aksi stunt sikit. Hehe ."I Love Crochet" - Jojo



Wani, hope you love the Bear Bear

Daaa

ps. Now i'm crocheting order from Cheezy Wedges.
pps. Result for Fabulove Giveaway akan tahu till next week. Still ada masa lagi. Yang tak join, jangan malu segan okay ;)

7 chit chat:

noneyloveswhite said...

sys..jojo tu schumel sgt!!xsabar nak bwk die tito..hehe =]
tengs sys..really love it~~

sue said...

wahhhhhh... jojo berbaju merah ... sangat garang itu baju... dan butang bow jojo snagat chumels jugerk... ekekekekekekkek

cheezy wedges said...

he3..~ i'm hepi knowing dat u r doing my order..

siti nur fadhilah said...

jojo kiut! **jeles**

nk tau harge jojo brape?

n keep crocheting ok. they're so cute! i love them! ^^ <3

ezyane said...
This comment has been removed by the author.
ezyane said...

noneyloveswhite - adik.. akak dah pos tadi.. hope sampai cepat.. let me know once u received eak.. oh ya, happy to know that u love the jojo..


cheezy - yeah..im working on it.. nanti dah siap will inform u eak..

siti nur fadhilah - jgn jeles.. meh beli satu meh..ekeke jojo ni regenya rm30 :)

ezyane said...

ticer sue - garang eak? hehe.. saja jek buat gengarang.. tamo kasi Jojo kene raging..kan die nak masuk kolej ni..hahaha

button tu, my ticer bagi. from china okay.. uols ado ticer? tu la.. nanado ticer..sapa suh.. :P

 

Cute & Yummy Template by Ipietoon Cute Blog Design