Tuesday, March 30, 2010

Thank You & Welcome

I'm speechless.

Seriously.

There is no words to describe this feeling but what can I said is Thank You for all who become my followers and join my giveaway. I didn't expect this much for my 1st giveaway @ cutennyummy. Seriously. Mula-mula nak buat giveaway ni, I rasa mcm no one will join it but berkat semangat my Ticer, I keep positive and here it is, FabuLOVE giveaway.

Kepada yang tak join lagi, masih sempat untuk join this giveaway. Masa ada 23 days before the duedate. ;) But jangan tanguh2, nanti terlupa. Hehe.. But dengan sebegini punya feedback, you guys buat I lebih bersemangat nak bercraft especially crochet BearBear. Haha.

Btw, I've designed a card for my friend. Baru saja dapat baby girl. Welcome to Nia Sara. Cepat besar okay sayang.





Oh ya, ada yang bertanya pasal Bear Bear. Yes, I ambil order tuk crochet BearBear but pls give me sometimes tuk siapkannya. I only ada masa pada malam hari for crochet sebab I bekerja pada siang hari. Pricenya depends on size. Kalau nak bertanya apa2, just email me to ezyanezaki@gmail.com

Daaaa

ps. I've changed again my blogskin. And sangat puas hati dengan latest skin.
Any comment?

3 chit chat:

Aisyah Helga said...

Very nice! I like b'cos the color just nice,tk sakit mata mandang :)

sue said...

very nice card... too bad ai tak beranak lagik.. wakakkaka

n arr.. siapalah ticer itiew eh ... penuh dengan semangat gayanya.. ekekekekkek

ezyane said...

Hi Aisyah - thanks dear, I always have a problem to mix and match the right color, and its look like my experiment for this card menjadi.. haha..

but still i need to study and do experimence more..

To Ticer - makaseh eak.. nak kad lagi? takpe..tunggu uols punya kucin beranak okay? nanti ai kasi kad..haha

err tah sapa tah ticer ai tu..uols kenal? ekeke

 

Ezyane Zaki Template by Ipietoon Cute Blog Design