Tuesday, March 30, 2010

Thank You & Welcome

I'm speechless.

Seriously.

There is no words to describe this feeling but what can I said is Thank You for all who become my followers and join my giveaway. I didn't expect this much for my 1st giveaway @ cutennyummy. Seriously. Mula-mula nak buat giveaway ni, I rasa mcm no one will join it but berkat semangat my Ticer, I keep positive and here it is, FabuLOVE giveaway.

Kepada yang tak join lagi, masih sempat untuk join this giveaway. Masa ada 23 days before the duedate. ;) But jangan tanguh2, nanti terlupa. Hehe.. But dengan sebegini punya feedback, you guys buat I lebih bersemangat nak bercraft especially crochet BearBear. Haha.

Btw, I've designed a card for my friend. Baru saja dapat baby girl. Welcome to Nia Sara. Cepat besar okay sayang.





Oh ya, ada yang bertanya pasal Bear Bear. Yes, I ambil order tuk crochet BearBear but pls give me sometimes tuk siapkannya. I only ada masa pada malam hari for crochet sebab I bekerja pada siang hari. Pricenya depends on size. Kalau nak bertanya apa2, just email me to ezyanezaki@gmail.com

Daaaa

ps. I've changed again my blogskin. And sangat puas hati dengan latest skin.
Any comment?

3 chit chat:

Aisyah Helga said...

Very nice! I like b'cos the color just nice,tk sakit mata mandang :)

sue said...

very nice card... too bad ai tak beranak lagik.. wakakkaka

n arr.. siapalah ticer itiew eh ... penuh dengan semangat gayanya.. ekekekekkek

ezyane said...

Hi Aisyah - thanks dear, I always have a problem to mix and match the right color, and its look like my experiment for this card menjadi.. haha..

but still i need to study and do experimence more..

To Ticer - makaseh eak.. nak kad lagi? takpe..tunggu uols punya kucin beranak okay? nanti ai kasi kad..haha

err tah sapa tah ticer ai tu..uols kenal? ekeke

 

Cute & Yummy Template by Ipietoon Cute Blog Design