Monday, March 8, 2010

Crochet: Jojo the Bearbear

Crochet! Crochet! and Crochet!

After 3 days, akhirnya Jojo ada tangan, kaki, telinga, serta perut yang buncit.
Hehe

Jojo?

Yeah.. my latest Bearbear..

Introducing...

Jojo ;)



Hello! I'm Jojo









Agak lama tak crochet full Bearbear. Selalunya buat kepala Bearbear saja tuk gantung di cermin rearview kereta.

Tapi, tuk birthday gift takkan la nak kasi kepala jek kan? Haha
So buat la full Bearbear..

Oh ya, Bearbear ni tuk Little Athifah.
Happy Birthday cayang.. Dah setahun eak? Hehe.. Cepat besar okay, nanti aunty kasi Bearbear yang lagi besar :P

Masa kasi, mama Athifah pulak yang excited. Hehe
Takpela, janji Jojo dapat mengembirakan semua ownernya.
Hehe



Jojo


H- 25cm
W - 14cm

ps. Coming soon item - Bag crocheted

9 chit chat:

✿bieyra dhamira✿ said...

comel sgt..hehe

ezyane said...

Dhamira..

comey eak? thanks

✿bieyra dhamira✿ said...

kak..bape ek harga dia?

ezyane said...

dik..

kalau saiz mcm Jojo ni, akak jual RM30.

tapi yang yarn mcm ni dah takde. Sudah habis.

Nak order?

cheezy wedges said...

kalau nak order yang mcam jojo ni boleh?

ezyane said...

Hello cheezy wedges.

Yer, I ambil tempahan. Boleh jek nak buatkan. Let me know kalau betul nak :)

cheezy wedges said...

mau.. mau.. nnt sy email ye~

miloicekaw1119 said...

akak..
kite nak..
cantik tu wane pepel..
tp cm ne nk buat tmpahan?

ezyane said...

hello adik..

email me @ ezyanezaki@gmail.com

We discuss in detail.. okay?

 

Cute & Yummy Template by Ipietoon Cute Blog Design