Friday, July 13, 2012

Aidilfitri Card 2012 :)


Hello!!!

Ramadhan just around the corner and after 1 month, dah raya. Hoyeh!!
Eh.. Im so excited dgn Ramadhan lagi sebenarnya. Hehe.. Not fan of Syawal sejak dah besar ni. hehe

Anyway, I still remember, masa kecik kecik dulu, selalu beli kad raya dan kasi kawan kawan kad raya. Macam macam kad raya ada dulu. Hehe.. And im so excited to send the kad raya and of course to received it. Lalalala . Ingat lagi, dulu, siap buat hiasan lagi kad raya tu masa hari raya. Haha.. Dulu la..now? Haiyaa..nak received kad raya pun ssh kan? :D 

Now suma pakat kasi e-card raya. Takde feel dah :D Or sms je. Hehe.. 

Anyway, since puasa and raya tak lama lagi, I suddenly rasa nak jual kad raya. Haha.. Handmade of course. :) Im using quilling technique which is dahhh lama tak buat. And pls bear in mind, Im not master in cardmaking and quilling. So, if tak cantek or berkenan di mata, maaflah eh :)

I siapkan 5 saja. Ini pun not sure ada yang nak ke tidak since semangat kasi kad raya dah lama hilang..IF ada yang berminat, please email me okay..


Here the card raya yang I berjaya siapkan. Please email me at ezyanezaki@gmail.com for the price and let me know the code as well eh. Thank You

Kad Raya 01





SOLD

 Kad Raya 02 



  Kad Raya 03



SOLD


 Kad Raya 04



SOLD

 Kad Raya 05



SOLD
 Tata
 

0 chit chat:

 

Cute & Yummy Template by Ipietoon Cute Blog Design