Tuesday, May 22, 2012

Mr Big Bear in overall


Hello!!

Lama tak update blog ni. Dah bersawang kejap.. *sapu sapu sawang* hehe

Anyway, here is my latest project. 
Mr Big Bear..


Jari jari sampai sakit nak crochet Big Bear ni. BUT, im not serik pun nak crochet. Excited lagi adalah. Hehe.. 


Love this Big Bear so much. Sangat besar sampai sedap di peluk peluk. Sungguh


My friend asked me to crochet her son's name at the back. As this is 1st time, so, I rasa, the output tak cantek sangat kan? Huhu.. Need to learn how to crochet initial dgn cantek..

T.U.A.H

Err nampak tak tulisan tu as TUAH or nampak as TUAN? Hehe


Love the overall!!


Haaaa.. 

H - 17 inch
W - 14 inch ( from hand to hand )

Besar kan? Kan dah kata sedap di peluk. Hehe



Btw, my friend posto to me these books for my belated birthday. Thanks to Latifah and Abam Kerol also. 
:)

Tata


4 chit chat:

Jaw @ MyGamanBorNeo said...

cute! ni guna benang jenis apa?

Latifah said...

^^
saya tumpang lalu ye... heee

ezyane said...

Jaw@MyGamanBorneo

- Hello... Thank u.. Benang ni brand Minlon..tp versi besar..hehe..lupa la apa jenis dia..huuhu

ezyane said...

Latifah.. lalu laa hari hari..hehe

 

Cute & Yummy Template by Ipietoon Cute Blog Design