Friday, July 15, 2011

Floria Putrajaya, 2011 Part 1

Dah lama nak buat project macam ni. Outing with Bear Bear and took some pictures. Finally, when Floria event berlangsung di Putrajaya ni, I decided nak mulakan dengan event Floria. Lucky, my friend, Adila sanggup teman. Hehe Thank you Dila ;)

And yes, it was FUN!!!

Next nak buat lagi laaa activity mcm ni. Hehe

Here some pictures .
All pictures are copyright reserved by me, Ezyane Zaki.

Anyway, Floria event akan berlansung until 17 July 2011. Remember tempat Hot Ballons 2011?
Okay sama tempat saja. And seriously, sangat cantek.. Pls come you all. And masuk adalah PERCUMAAA. Unless kalau you all nak beli bunga, of course la kene bayar. Hehe

Tengok pic bunga dulu yaaa:







Theme this year : Roses are forever.

So you can see sangat banyak bunga roses . Banyak colour juga. I love the orange roses. Look different. Ada sunflower, ada anggerik, what else? Err banyak la. Hehe. Sampai ada bunga yang look like mcm serangga. Nanti I letak next entry.


Bawak 3 Bear Bear saja - Orangie Jojo , Pinky Min Min and Bluwie Min Min. Took some picture before go outing. Yeayy.. Excited!!

1st pictures!!! Not sure what bunga tu. Apa eak? Hehe




Cantek kan? Love Orangiee!!!!


Seriously , I love this pictures. A lots of different flower with plenty of color. Goshhh Niceee!!


Enjoy!!!!!!

Oh ada banyak lagi gambar. To be continued yaaa


ps. Macam boleh buat poskad kan?


5 chit chat:

Aisyah Helga said...

Very nice, E! I love the bears posing on the flowers! And yes, they'll look great as postcards! What fun!

MisFyd said...

Bole ke sukati ltk bear2 atas bunga ctu? hahahahah...But nice photos! mmg bole jd postcard!

Nway I went there too on Sunday :)

ezyane said...

Aisyah - Cantek kan bears posing on the flowers..i rasa ni la pic bear yang paling puas I snap!! Hehe

Misfyd - err some place i berani la letak bear atas bunga mcm tu..some place mcm cannot..so i tak letak.. Hehe

Masa photoshoot ni, I realize ada a few people amik pic bear ni jugak..

Enjoy taw kat sana.. If u stay sampai malam..ada firework.. hehe

~Tinkerstar@shine~ said...

Wow..bestnyer..Making stories for ur bears..Nice to see them among the flowers^^

ezyane said...

Tinkerstar - Yes.. I feel so happy bile tengok bears dengan flowers tu.. Macam goshhh cantekkkk sangat... Ada pic yang lagi canteks... tunggu next part.. hehe

 

Cute & Yummy Template by Ipietoon Cute Blog Design