Monday, August 13, 2012

3 C - Crochet, Cardmaking and Cooking.. ;)

Hello everyone!!
Apa khabar? Hope all of you have a GREAT day ahead .. hehe
So macam mana kuih raya? Ada berapa balang dah? Sedar tak sedar next week je nak raya kan.. 
Cepat betul masa berlalu..

Anyway, I've crocheted the Bellarina Bear last month. But, lupa nak update dalam blog. Hehe


Sebelum ni pun pernah crochet Bellarina Bear .. Agak "hot"rupanya Bellarina Bear rupanya..haha
Cuma itu la, sebab dah banyak Pinky Bear yg di crochet, mata pun dah rasa pink tak cantek dah..haha I think, after this, I need to crochet Bear selain dari color Pink. Haha.. Like seriously!! Need to stop for a while to crochet Pinky Bear. Haha

I also berjaya siapkan a few quilling card. Err I tak pandai sangat quilling ni. Lama dah tinggal. So ini saja yg mampu buat. :)

Jangan compare I dgn other cardmaker yg sangat terer buat quilling wokey? Masih baru belajar :)








Oh ya, this one.. versi FAILED. haha..


But takpe la kan. Kena buat banyak experiment after this. Anyone sudi jadi cikgu quilling? 
Ngeee

This bag, berjaya disiapkan dalam masa 3 jam. Fuh!!
Seriously, I miss to crochet bag. Lama dah tak crochet bag. Smalam, lepas rindu. Haha


Dan, bag ini berjaya sudah di posto buat seseorang. Harap beliau suka :)

Oh ya, selain crochet and cardmaking, lately, macam terasa suka memasak la. Haha
And sbb lama dah tak masak Ayam Percik Kelantan , last 2 weeks, berjaya siapkan.




Fuh! Lucky skill masak masih tak hilang. Haha
Lepas ni nak try masak Nasi Dagang. Harap berjaya.. Ngeee

Doakan okay?
Tata!


2 chit chat:

Latifah said...

Amboiii sempat na update blog~
Hehehe :)

ezyane said...

Haha..tipah..sempat sempat. :P

 

Cute & Yummy Template by Ipietoon Cute Blog Design