Tuesday, March 30, 2010

Thank You & Welcome

I'm speechless.

Seriously.

There is no words to describe this feeling but what can I said is Thank You for all who become my followers and join my giveaway. I didn't expect this much for my 1st giveaway @ cutennyummy. Seriously. Mula-mula nak buat giveaway ni, I rasa mcm no one will join it but berkat semangat my Ticer, I keep positive and here it is, FabuLOVE giveaway.

Kepada yang tak join lagi, masih sempat untuk join this giveaway. Masa ada 23 days before the duedate. ;) But jangan tanguh2, nanti terlupa. Hehe.. But dengan sebegini punya feedback, you guys buat I lebih bersemangat nak bercraft especially crochet BearBear. Haha.

Btw, I've designed a card for my friend. Baru saja dapat baby girl. Welcome to Nia Sara. Cepat besar okay sayang.





Oh ya, ada yang bertanya pasal Bear Bear. Yes, I ambil order tuk crochet BearBear but pls give me sometimes tuk siapkannya. I only ada masa pada malam hari for crochet sebab I bekerja pada siang hari. Pricenya depends on size. Kalau nak bertanya apa2, just email me to ezyanezaki@gmail.com

Daaaa

ps. I've changed again my blogskin. And sangat puas hati dengan latest skin.
Any comment?

Saturday, March 27, 2010

I Love Weekend

Happy Weekends all!!

Goshh I love cuti. Hehe. Only this time I can more focus on my blog and craft-thingy things.
And today make me lebih happy than before as i can see so many people out there join my giveaway.

Thanks All.

U all made my day. And yes , I go thru all one by one comment and visit all of your blog. Goshh.. sangat ramai yang talented ni and buat I lebih bersemangat nak bercraft ;)

Make sure you all followed as per yang perlu dibuat tuk menang giveaway ni okay?

- Become followers
- Make an entry, put at your sidebar
- Leave comment and put my blog in your blog list.

Okay?

Oh ya, I already change my blogskin. But something yang buat I rasa perlu di ubah *again*. Haha . So if my blogskin keep bertukar, faham2 la eak. I tengah dalam mood untuk bertukar skin blog cutenyummy ni.



So any comment on my new blog skin?

Hehe

Now musim hujan. Pls drive carefully terutama bila jalan licin. Be more alert juga. Sometimes, kita dah extra carefull but ada orang di sekeliling kita yang tak bersikap seperti kita. Tak pasal-pasal accident nanti. Ngeris bila mengenangkan nya.

Safey first okay?

Take care ;)

ps. My latest project - crochet Bear Bear again.
pps. I LOVE weekend

Wednesday, March 24, 2010

Happy Birthday All!!

Holaa!!

Gosh.. It's almost 2 weeks I didn't update any news. Sorry, as always, a bit busy here ;)
But naaaa.. I tetap teruskan my hobby ; cardmaking and of coz, crochet.

One of my latest project, my officemate has ordered Birthday Card for her gf. He said, her gf love blue and pink. So, the theme card kali ni either pink or blue la kan..

Berjaya siapkan 2 card. Asked him to make a choice. And he choose the blue card. Hehe



The flower I bought @ Crafty Heart . Love the flower and planning to buy the flower again. ;)

Oh ya, the pink card is ready to sell.



NOT AVAILABLE

Interested? Pls email me @ ezyanezaki@gmail.com

Btw, last Saturday, birthday my friend.
And this card for her...



Happy Birthday kak Isma ;)

ps. Ready for my Giveaway? hehe

Monday, March 8, 2010

Crochet: Jojo the Bearbear

Crochet! Crochet! and Crochet!

After 3 days, akhirnya Jojo ada tangan, kaki, telinga, serta perut yang buncit.
Hehe

Jojo?

Yeah.. my latest Bearbear..

Introducing...

Jojo ;)



Hello! I'm Jojo









Agak lama tak crochet full Bearbear. Selalunya buat kepala Bearbear saja tuk gantung di cermin rearview kereta.

Tapi, tuk birthday gift takkan la nak kasi kepala jek kan? Haha
So buat la full Bearbear..

Oh ya, Bearbear ni tuk Little Athifah.
Happy Birthday cayang.. Dah setahun eak? Hehe.. Cepat besar okay, nanti aunty kasi Bearbear yang lagi besar :P

Masa kasi, mama Athifah pulak yang excited. Hehe
Takpela, janji Jojo dapat mengembirakan semua ownernya.
Hehe



Jojo


H- 25cm
W - 14cm

ps. Coming soon item - Bag crocheted

Saturday, March 6, 2010

FabuLOVE Giveaway

Holaa All,

Lama tak jenguk kat sini. Asyik berada di blog sebelah saja.
Hehe

Plus lately hanya ada sedikit masa saja tuk bercraft. So progress for my craft agak slow sikit.
Terpaksa menolak 1 tempahan juga.
Sorry ;)

Btw, just found out about 1 fabulove giveaway.
Lovely!!
Plus, I love flower!!



This giveaway from Crafty Heart.
Thank dear, for lovely giveaway..

Hehe..

Oh ya, Wanna join?

Click here:

http://www.crafty-heart.com/
http://craftyheart.webasyst.net/shop/

Sempat shopping juga di sana. Haha
Seriously, the price is not so expensive. Sangat berbaloi..

As I am one of flowers fan especially daisy, sempat la membeli beberapa fabric flower di crafty heart.

http://craftyheart.webasyst.net/shop/category/flowers/

Enjoy online shopping ;)

Oh ya, this giveaway end on 30 March 2010.
 

Ezyane Zaki Template by Ipietoon Cute Blog Design