Tuesday, May 18, 2010

Happy Tuesday!!

Hello.. Happy Tuesday all .. Err or should i said "Happy becoming Wednesday"..
Yeah..its already malam sudah.. Hujan lebat lagi. Best kalau tidur waktu begini bukan?

But hell yeahh.. It's not a good day for me today. Not feeling well again. Asyik batuk dan selsema . I came to the office but maybe keadaan di office yang begitu sejuk, asyik batuk tanpa henti2, dan selsema. Untill one of my officemate sound me "hey..dont spread the kuman. I dont want to get H1N1" .. choiiii.. I cakap, "hey..jangan cakap macam tu. I taknak itu penyakit" Then he explained to me , "yelah, i dont want sakit. Batuk2 lagi. Pls balik. Sakit. Jangan datang kerja."

Wakaka. Then, i know, i have to stop being selfish la kan. Yeah, i have a few things to do but pastinya, orang sekeliling tidak selesa dengan keadaan saya. Jika saya di tempat mereka, pastinya, saya also berfikiran begitu bukan?

So , saya balik. Ke klinik. Dr Hakim kasi ubat batuk, selsema, antibiotik and ubat sakit tekak. I asked him to give me tablet instead of ubat air. Err i dont like ubat air. Nanti muntah balik..

And now, im feeling better. Alhamdullilah..

Dan lebih menjadi sihat sebab dapat award from Aisyah again. Yiihaaa..
Thank Aisyah..



Gorgeous Blogger Award

The rules:

Accept and thank the person who gave it to you!
List 10 things about yourself
List 5 additional things you DON'T like
Then pick ten people to give this lovely award to!



10 Things About Me
1. I'm a girl who always love to craft and always do love character E and previously my classmate called me Z. Haha..

2. Seorang yang mudah marah and mudah stress..


3. Pekerjaan saya di siang hari amatlah tidak related langsung dengan craft ; which is i do love most .*I love craft! Make my day!!" And my screen color pada siang hari hanya --> black, green and white. Dull huh? Haishh...

4. I love watching Grey Anatomy. Walaupun lately seperti mengarut lah keadaannya, but i still love MrDreamy. :P

5. I love Beyonce too. Sanggup membuang duit dengan membeli tiket konsert hingga beratus2 dengan harapan dapat melihat Beyonce bergelek2 secara live. Malangnya, konsert batal. Duhh.. Eh, i still suka beyonce okay? Hehe

6. I'm claustrophobic. Terbukti dengan tidak melepasi MRI for a few times and tidak boleh masuk SMART tunnel. Eh, saya boleh naik lif setiap hari okay .

7. Suka makan buah anggur dan benci ikan keli.

8. Saya seorang yang pendiam. Kenyataan ini seringkali disangkal oleh kawan kawan saya. But hey..seriously, I think I AM a quiet person.

9. Can be a difficult person IF someone pissed her off!!

10.I love daisy , sunflowers and roses.

5 Things I Don't Like
1. I don't like Erica Hanh in Grey Anatomy.
2. Tidak suka lipat baju
3. Tidak suka lalat.
4.I hate liar.
5. I hate when I "pause".

And this award goes to :

- My Ticer : Sue from Mindsoul - Thank you for the support.
- Mummy Dhiacoco
- Misfyd from Misfydkrafts
- And again to Aisyah from My Tinker Space . I think you really deserve this award again. Double award. Hehe

Who else? To everyone who do visit this blog... ;)
Hope this award will make your day..

Err, need to go and have some rest. Headache.
Daaa

3 chit chat:

Aisyah Helga said...

Hi E, sorry to hear about you not being well. Get enough rest and rajin mkn ubat. Last week kt pulau ni hampir semua org kena batuk,selsema,demam and 2-3 budak2 positif H1N1, kira keadaan yg cemas lah tp alhamdulillah dah ok.
Anyway, you're welcome and thanks :)

ezyane said...

hello aisyah..

thanks dear.. now im getting better..demam dah kebah cume tinggal flu saja. I nak sihat cepat.. taknak miss weekend.. haha.. i love weekend..

eh, i selalu nak tanya, u tinggal kat pulau mana? pulau tioman ke? I doakan u and ur family sentiasa sihat. :)

Aisyah Helga said...

Yes,Tioman. Thanks E! Semua dah ok sini :)

 

Cute & Yummy Template by Ipietoon Cute Blog Design