Monday, April 26, 2010

Blogskin!!

Posted by ezyane at Monday, April 26, 2010
Vote Me 
I feel like wanna change my blogskin. Rasanya sudah bosan dengan blogskin yang sekarang ini. Seolah-olah tidak cute lagi di mata saya.

TAPI..

Hukum alam, yang kita nak tu lah yang susah nak dpt. Sedangkan, dulu rasanya kerapkali jumpa dengan blogskin yang "cute". Alih-alih masa nak ni, terus tak jumpe.

Adeh...

So, sesiapa yang terserempak dengan blogskin yang cute, let me know eak
Thank You in advance.

Daaa

ps. Saya suka dengan now blogskin pinkyfrogshop. Sangat cute!! Mari singgah sana. Banyak barang crochet yang cute di sana. Ada amigurumi, ada booties, ada hat... Comei. Paling menarik ada Frog Beanie Hat. Sila la melawat okay. Best!!!

3 chit chat:

noneyloveswhite said...

hehe..nt tuka la skin akk.ltk kulit ori..ahakss~~
kak..wany de bg tag kt akk.nt jwb ye?

Aisyah Helga said...

Try and hv a look here http://blo64rt.blogspot.com/ She has great free stuffs

ezyane said...

wany - okay thanks.. insyaAllah akan di buat ;)

Aisyah - thanks.. hehe.. will take a look nanti.. ;)

 

Cute & Yummy Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea